Η ετήσια φωτογράφηση της Επισκοπής

Γ' Εθνική 5 Δεκεμβρίου 2019, 21:54

Την επίσημη φωτογράφηση για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 πραγματοποίησε την Πέμπτη η Επισκοπή. Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Γάλλου "Παύλος Βαρδινογιάννης" και οι ποδοσφαιριστές της πρωτοπόρου πόζαραν τόσο με τη σκούρα μπλε όσο και την λευκή εμφάνιση.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση. Πρωινή θα είναι και η προπόνηση της Παρασκευής (06/12, 09:30). Η ενημέρωση της Επισκοπής για την ετήσια φωτογράφηση:

episkopi fotografisi 2

«Μια ευκαιρία να φορέσουν τα επίσημά τους και να ποζάρουν μπροστά στο φακό είχαν οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και το προπονητικό τιμ. Η ετήσια φωτογράφηση της Επισκοπής μας πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Βαρδινογιάννης” και άπαντες φόρεσαν τόσο την σκούρα μπλε εμφάνιση όσο και την λευκή της εταιρείας lotto που φέτος προβάρει η ομάδα μας.

Από τη φωτογράφηση, δεν έλειπαν τα γελάκια, τα πειράγματα, το προσεγμένο μαλλί αλλά και ο επαγγελματισμός από πλευράς παικτών καθώς στήθηκαν μπροστά στον φακό με υπομονή και ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες που έδινε ο Ρεθεμνιώτης φωτογράφος Νίκος Κιουρτσιδάκης. Επρόκειτο για άλλη μια όμορφη συνεργασία, και γι’ αυτή τη χρονιά, του συλλόγου μας με το φωτογραφείο “Photo Έκφραση”.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad