Η ΕΠΟ για τον τελικό του Europa Conference League στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο 18 Δεκεμβρίου 2019, 23:43

Συνεδρίασε την Τετάρτη η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η υποψηφιότητα του Ηρακλείου για τη διοργάνωση του τελικού του UEFA Europa Conference League του 2022 ή του 2023.

“Αντίπαλοι” της Κρητικής πόλης είναι τα Τίρανα (Αλβανία), το Σεντ Ετιέν (Γαλλία) και τα Σκόπια. Η υποψηφιότητα πρέπει να υποβληθεί στην UEFA έως τις 20 Φεβρουαρίου 2020. Η απόφαση θα ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA στις 3 Δεκεμβρίου 2020.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ επί του συγκεκριμένου θέματος:

➥ Η Ε.Ε. αποφάσισε να ζητηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Π.Ο. με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να τον ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα, τις ανάγκες χρηματοδότησης και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει η Πολιτεία, ενόψει της υποψηφιότητας της πόλης του Ηρακλείου για τη διοργάνωση του τελικού του UEFA Europa Conference League του 2022 ή του 2023.

➥ Νωρίτερα, ο εκτελεστικός γραμματέας Αλέξης Δέδες είχε παρουσιάσει στα μέλη της Ε.Ε. τη διαδικασία κατάθεσης, από την ΕΠΟ, της επίσημης υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του UEFA Europa Conference League του 2022 ή του 2023 στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία πρέπει να υποβληθεί στην UEFA έως τις 20 Φεβρουαρίου 2020. Για τη διοργάνωση των δύο τελικών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Π.Ο. της Αλβανίας, της Γαλλίας και της Βόρειας Μακεδονίας για τα Τίρανα, το Σεντ Ετιέν και τα Σκόπια αντίστοιχα. Η απόφαση για την ανάθεση διοργάνωσης των δύο τελικών θα ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA στις 03 Δεκεμβρίου 2020.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad