Η εποχή μετά τον Νίλι

Πλατανιάς | 14 Δεκεμβρίου 2019, 18:00

Το επόμενο διάστημα θα φανεί για τον Πλατανιά τι αλλαγές επιφέρει και τι εξελίξεις γενικότερα δημιουργεί η αποχώρηση του Νίλι και σε δεύτερη φάση του Μάικιτς.

Είναι γεγονός πως η αποχώρηση ειδικότερα για τον Ισπανό επιθετικό είναι κάτι που δεν αναμενόταν, τουλάχιστον στην παρούσα χρονική στιγμή και μπορεί το συμβόλαιο του να έληγε το προσεχές καλοκαίρι, αλλά δεν παύει η αποχώρηση του και μάλιστα έτσι ξαφνικά όπως συνέβη σχεδόν για όλους, να προκαλεί εντύπωση. Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον περασμένο καλοκαίρι και μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε ο Νίλι την περασμένη περίοδο, μια ομάδα από την πατρίδα του, η Λας Πάλμας, ενδιαφέρθηκε σοβαρά για την απόκτηση του. Ουσιαστικά ζήτησε από τον Πλατανιά την παραχώρηση του χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, κάτι που η χανιώτικη ομάδα αρνήθηκε. Ετσι, μόλις λίγους μήνες μετά ο Ισπανός λήγει απρόσμενα και εν πολλοίς άδοξα το συμβόλαιο του όταν σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά για το πώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε αυτό το σημείο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Νίλι, ειδικότερα την περασμένη περίοδο, αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα, αν όχι ήταν ο πιο ποιοτικός παίκτης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, κάτι αναμενόμενο βεβαίως με βάση την αξία του, από την άλλη φέτος δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές οι εμφανίσεις του, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς τον τελευταίο καιρό δεν πραγματοποιεί τόσο σπουδαίες εμφανίσεις.

Από ‘κει και πέρα, για τον Μάικιτς αποδείχτηκε ότι ο τραυματισμός του στο Παγκρήτιο στάδιο κόντρα στον Εργοτέλη ήταν ένας σημαντικός παράγοντας, αν όχι έπαιξε καθοριστικό ρόλο προκειμένου οι δύο πλευρές να αποφασίσουν να προχωρήσουν στην λύση της συνεργασίας. Και αυτό ωστόσο το διαζύγιο δεν κρίνεται ως μια εξέλιξη φυσιολογική, αφού ο Βόσνιος αμυντικός έδειχνε χρήσιμος για τον Πλατανιά.

Σε κάθε περίπτωση και με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ν’ ακολουθεί, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα κάνει ο Πλατανιάς όταν ούτως ή άλλως έδειχνε ότι έχει ανάγκη από παίκτες.

Σε πρώτο πλάνο φυσικά αυτή τη στιγμή βρίσκεται το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη, ένα ματς το οποίο ο Πλατανιάς θ’ αναγκαστεί να παίξει πλέον με πάρα πολλές απουσίες και απομένει να φανεί πώς θα ολοκληρώσει αυτή του την υποχρέωση…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad