Η επιτυχία της αδειοδότησης για ΑΟΧ/Κισσαμικό και Πλατανιά

Football League | 19 Οκτωβρίου 2018, 11:26

Η πλέον σημαντική είναι η εξέλιξη που καταγράφηκε με την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής για τις δύο χανιώτικες ομάδες.

Τόσο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, όσο και ο Πλατανιάς θα παίξουν χωρίς προβλήματα στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, περνώντας άνετα όπως αποδείχτηκε την φάση της αδειοδότησης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ειδικότερα για τον Πλατανιά, πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, με βάση ότι πέρασε μια μεγάλη διοικητική φουρτούνα τους προηγούμενους μήνες, καθώς αρχικά δόθηκε η εντύπωση μέχρι και ότι θα μπορούσε να εγκαταλείψει την αγωνιστική προσπάθεια. Παρ’ όλα αυτά, ο φάκελος του ήταν από τους πρώτους που εξετάστηκαν, περνώντας με επιτυχία την διαδικασία.

Από την άλλη, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο, όταν την προηγούμενη χρονιά υπενθυμίζεται πως αντιμετώπισε προβλήματα σχετικά με την αδειοδότηση. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, διότι αποδείχτηκε από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ειδικότερα φέτος δεν είχε προβλήματα, τα οποία κατάφερε να λύσει.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντικό ότι οι δύο χανιώτικες ομάδες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις το νέο πρωτάθλημα, έχοντας εξάλλου υψηλούς στόχους, μιας και η προσδοκία είναι να αγωνίζονται σε μιαν άλλη κατηγορία τη νέα σεζόν…

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad