Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ανοίγει φάκελο για Αστέρα

Super League 1 11 Ιουλ 2018, 12:46

Από το μικροσκόπιο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα περάσει τελικά το θέμα του Αστέρα Τρίπολης μετά την καταγγελία που είχε γίνει από τον Ηρακλή για τη συμμετοχή των Δημήτρη Μπάκου και Γιώργου Μποροβήλου στο σκάνδαλο koriopolis.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αφορά και τον… Πλατανιά, αν και στο ενδεχόμενο υποβιβασμού του Αστέρα που αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Europa League, αν χρειαστεί να παραμείνει μία άλλη ομάδα στην κατηγορία, αυτή θα είναι η Κέρκυρα, που τερμάτισε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού ο Πλατανιάς ήταν τελευταίος.

Από εκεί και πέρα, οι δύο παράγοντες είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε τριετή φυλάκιση με αναστολή για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος σε παιχνίδια του Αστέρα απέναντι σε Πανσερραϊκό, Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου.

Μένει λοιπόν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και πολύ περισσότερο αν τυχόν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στο Europa League για τον Αστέρα Τρίπολης.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad