Η επιστροφή του Πάγκαλου

Παλαιόχωρα | 23 Οκτωβρίου 2018, 16:55

Μια σημαντική επιστροφή αναμένεται να σημάνει στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα για την Παλαιόχωρα. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Ντίνο Πάγκαλο.

Ο έμπειρος Χανιώτης επιθετικός μετά από τέσσερα παιχνίδια, τρία πρωταθλήματος και ενός για το Κύπελλο Χανίων, επιστρέφει στη διάθεση του Αστέριου Θέμελη, σε μια εξαιρετικά σημαντική επιστροφή, καθώς οι δυνατότητές του είναι γνωστές. Ενδεχομένως να πρόκειται για την πιο σημαντική μονάδα της Παλαιόχωρας, ένας παίκτης το κενό του οποίου ήταν σίγουρα πολύ μεγάλο στα ματς που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα.

Από και πέρα η προετοιμασία της Παλαιόχωρας για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νεάπολη ξεκίνησε την Τρίτη. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Θέμελη, ο οποίος αντιμετωπίζει πάντως προβλήματα, τα οποία αφορούν τον Νικολίτση που αισθάνεται ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο Κερατσίνι, ενώ όσον αφορά τον Παλιάτσιο είναι και πάλι πολύ πιθανό να απουσιάσει, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στην εβδομάδα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad