Η επίσημη ανακοίνωση για το Δ.Σ.

Super League 1 26 Μαρτίου 2018, 20:48

Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τις αποφάσεις που πήρε στο Διοικητικό Συμβούλιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τον Πλατανιά στη συνάντηση εκπροσώπησε ο διευθυντής της χανιώτικης ΠΑΕ, Μάνος Βαϊδάκης. Από κει και πέρα, η 27η αγωνιστική ορίστηκε το τριήμερο 14-16 Απριλίου, ενώ το ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης, που είχε αναβληθεί, θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4).

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2/ Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018.

3/ Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ¾

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania