Η επίσημη ανακοίνωση για τη “σέντρα” στο πρωτάθλημα

Super League 1 24 Αυγούστου 2018, 17:44

Μετά την απόφαση που πήρε η Σούπερ Λιγκ προχωρά και στη σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι σε σεβασμό του Ελληνα φιλάθλου και του ελληνικού ποδοσφαίρου, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Η Super League, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ», σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση, γεγονός που επιβεβαιώνει έτσι την κίνηση που θα ακολουθήσει, έτσι ώστε η Σούπερ Λιγκ να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση είναι η εξής: 

1/ Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. της Super League, σεβόμενα τον απλό Έλληνα φίλαθλο, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και το ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποφάσισαν όπως το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή ξεκινήσει κανονικά αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Προκήρυξη που υποβλήθηκε στην ΕΠΟ. Η Super League, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ. 

2/ Η Forthnet/Nova θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή που θα προβάλλει η ΕΡΤ.

3/ Λόγω έργων αλλαγής χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Λαμίας, ο αγώνας ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος Αθ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στην έδρα του Ατρομήτου στο Περιστέρι, με γηπεδούχο τον Ατρόμητο Αθ. και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad