Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου γονέων του ΝΟΧ

Κολύμβηση | 13 Μαρτίου 2019, 17:17

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Αποκριάς στο Belive Family Sports Club.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι η εξής:

Παρουσία δεκάδων παιδιών και γονέων, αλλά και των προπονητών κολύμβησης, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα παιδιά διασκέδασαν στους πολύ όμορφους και άνετους χώρους του Belive Family Sports Club, περνώντας ξέγνοιαστα, ενώ με την ευκαιρία της ημέρας (Αποκριά) είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να απασχοληθούν σε διάφορες δράσεις.

KOPI PITAS KOLYMVISI 6

KOPI PITAS KOLYMVISI 10

KOPI PITAS KOLYMVISI 18

KOPI PITAS KOLYMVISI 39

Ο σύλλογος γονέων κολύμβησης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους γονείς και τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αν και λίγο καθυστερημένα. Επίσης, να ευχαριστήσει το Belive Family Sports Club και προσωπικά τον κ. Τσατσάκη και τον κ. Ιωάννου που μας υποδέχτηκαν θερμά στον χώρο τους. Κλείνοντας, ο σύλλογος εύχεται σε όλα τα παιδιά του τμήματος καλή δύναμη και στον Απόστολο Παπαστάμο καλή επιτυχία και κουράγιο στο δύσκολο αγώνα που τον περιμένει από εδώ και πέρα. Στους δε προπονητές κουράγιο…

 

karta antonis garden