Η διόρθωση του Πετράκη για το όνομα της ομάδας

Παρασκήνιο | 22 Ιανουαρίου 2018, 10:11

Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου στο Αίγιο όταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Παναιγιαλείου θέλοντας να δώσει τον λόγο στον Γιώργο Πετράκη τον προσφώνησε ως προπονητή του Κισσαμικού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τότε ο νεαρός τεχνικός πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του για το ματς τον διόρθωσε λέγοντας του: «Του ΑΟΧ/Κισσαμικού… Επειδή προσπαθούμε κι εμείς να το κάνουμε στους ανθρώπους που μιλάνε για εμάς να το λένε όπως πρέπει, γιατί έχει αλλάξει η δομή».

Πρόσφατα πάντως θέμα για το όνομα έγινε και στο Δ.Σ. της Football League, με τον γ’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Λυχναρά να κάνει παρέμβαση και να ζητάει από τη διοργανώτρια αρχή να αναφέρει την ομάδα όπως πρέπει και όπως έκανε ένα διάστημα στο ξεκίνημα.

Ωστόσο ΕΠΟ και Football League κάνουν τα… στραβά μάτια στην απόφαση του Υπουργείου για την αλλαγή του ονόματος, παρότι και ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης στο πρόσφατο έγγραφό του για την απαγόρευση της μετακίνησης Χανιωτών στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ ανέφερε την ομάδα με την ονομασία ΑΟΧ/Κισσαμικός.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards