Η δεύτερη… απόπειρα για Κουσκουνά

Χανιά Παρασκήνιο | 16 Ιουλ 2018, 19:47

Κουσκουνάς ήταν και… πάει για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, που προσπάθησε να κάνει δικό του τον χαρισματικό σκόρερ, ο οποίος όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του flnews θα παραμείνει στη Δόξα Δράμας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετά καλή πρόταση από πλευράς ΑΟΧ/Κισσαμικού στον 29χρονο επιθετικό, που ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στους “μαυραετούς”, στους οποίους πήγε στα μισά της περασμένης σεζόν μετά την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ.

Για τον Κουσκουνά εκδήλωσαν ενδιαφέρον και τα Τρίκαλα, στα οποία μεγαλούργησε για δύο σεζόν, με το goaltrikala να αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι είχε δώσει τον λόγο του στον ΑΟΤ και οι ιθύνοντες της ομάδας έψαχναν και για σπίτι! Ενδιαφέρον έχει ότι υπήρξε και δημοσίευμα από την ιστοσελίδα to10.gr που έκανε λόγο τις προηγούμενες ημέρες για συμφωνία του ικανότατου επιθετικού με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό!

Αυτό που ίσως λίγοι γνωρίζουν είναι ότι η πρώτη απόπειρα του Αντώνη Ροκάκη να φέρει τον Κουσκουνά στα Χανιά ήταν πριν αρκετά χρόνια, όταν ο Κισσαμικός αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική. Τότε ο Αργείτης επιθετικός ήρθε στο Καστέλι για συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας αλλά τελικά προτίμησε να συνεχίσει στον Μανδραϊκό.

 

karta antonis garden

Rabona ad