Η δήλωση του Α. Ροκάκη για την Ακαδημία του ΑΟΧ

Χανιά | 17 Ιουλ 2018, 21:36

Σε δήλωση για τη δημιουργία Ακαδημίας για τον ΑΟ Χανιά προχώρησε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΟΧ-Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης.

Όπως τονίζει η ακαδημία θα λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα και με τη στήριξη της κοινωνίας των Χανίων ευελπιστεί ότι θα υπάρξει το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Για να διατηρηθεί μία ΠΑΕ στην κατηγορία που αγωνίζεται και να κερδίσει τον σεβασμό όλων πέραν της καλής αγωνιστικής παρουσίας, απαιτούνται και άλλες προϋποθέσεις, οι οποίες συντελούν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα όταν η ΠΑΕ αυτή εκπροσωπεί όλο τον νομό και την πόλη των Χανίων, που έχει ένα μεγάλο όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας μας.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε τη δημιουργία ακαδημιών στα Χανιά, που θα λειτουργήσουν σε επαγγελματικά πρότυπα υπό την οργάνωση και καθοδήγηση του έμπειρου και διακεκριμένου Χανιώτη προπονητή κ. Ευάγγελου Πρόκου και των συνεργατών του.

Με τη στήριξη της κοινωνίας των Χανίων η προσπάθεια αυτή ευελπιστούμε ότι θα έχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Όλοι μαζί μπορούμε!»

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad