Η ατυχία… χτύπησε και τους Νέους του ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Ιανουαρίου 2018, 11:35

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα διήμερο η ατυχία... χτύπησε την "πόρτα" του ΣΥΝΚΑ, καθώς μετά τον τραυματισμό του Κώστα Ταταράκη στο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας απέναντι στον Κρ. Αστέρα το περασμένο Σάββατο (20/1), ακριβώς την επόμενη μέρα ήρθε και ένας δεύτερος τραυματισμός αυτή τη φορά για τους Νέους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα την Κυριακή (21/1), ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Κουκουράκης έσπασε την κλείδα του σε μία άτυχη στιγμή και θα απουσιάσει και αυτός για τους επόμενους μήνες όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου. Σύσσωμη η ομάδα του ΣΥΝΚΑ και σε αυτή την περίπτωση εκφράζει τη συμπαράστασή της στον ίδιο και του εύχεται γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της ομάδας Νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ επί του Απόλλωνα.

Η ατυχία χτύπησε και τους «μικρούς» της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς το Σάββατο είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Κώστα Ταταράκη από την ανδρική ομάδα στο ματς με τον Κρητικό Αστέρα.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Νίκος Κουκουράκης έσπασε την κλείδα του σε μία άτυχη στιγμή του αγώνα και αναμένεται να απουσιάσει για τουλάχιστον δύο μήνες.

Το Δ.Σ. της ομάδας, οι προπονητές και οι συναθλητές του εύχονται γρήγορα περαστικά και να βρεθεί και πάλι κοντά μας στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό.

 

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα βρίσκεται δίπλα στο Νίκο για οτιδήποτε χρειαστεί κατά τη διάρκεια της απουσίας του.

 

Estrella