Η ατυχία στη θέση “1”

Παρασκήνιο Θύελλα Καλαθ. | 24 Οκτωβρίου 2018, 12:50

Ατυχία στη θέση των γκολπόστ έχει προκύψει φέτος στη Θύελλα μετά και τον τραυματισμό του νεαρού τερματοφύλακα Σήφη Γεωργιλαδάκη, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σπάθα πριν από λίγες ημέρες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σε μία άτυχη φάση προς το φινάλε του αγώνα στη λεκάνη. Οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δέκα ημέρες.

Η ατυχία σε αυτή τη θέση είχε χτυπήσει όμως την “πόρτα”της Θύελλας μερικές εβδομάδες νωρίτερα, με τον τραυματισμό του βασικού -τα τελευταία χρόνια- Γρηγόρη Γρανά, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ίκαρο, όταν και αυτός τραυματίστηκε σε μία φάση στα τελευταία λεπτά.

Ο Γρανάς βρίσκεται ήδη πάνω από ένα μήνα εκτός δράσης με την επιστροφή του να λογίζεται περίπου λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Θύελλα έχει μείνει έτσι πολύ νωρίς χωρίς τους δύο βασικούς τερματοφύλακες, με τον Στέλιο Κωνσταντουλάκη να αναμένεται πλέον να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό. Ο 16χρονος γκολκίπερ είχε πάρει άλλωστε από πέρυσι “το βάπτισμα του πυρός” όταν είχε αγωνιστεί σε ένα ματς κόντρα στον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών στα τελευταία λεπτά στη θέση του Γρανά (φωτ.).

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad