Η αρχή για Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ

Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ | 1 Αυγούστου 2018, 18:09

Μία ακόμη ομάδα, ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την προετοιμασία της για τη νέα περίοδο. Με νεαρά ως επί το πλείστον παιδιά στο δυναμικό και με την εμπειρία κάποιων μεγαλύτερων, ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ προσβλέπει σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

Τη χρονιά που πέρασε και μετά τον πρώτο χρόνο συνεργασίας ανάμεσα σε Παγχανιακό – ΔΑΑΟΧ, η ομάδα κατάφερε να σφραγίσει τον βασικό της στόχο που ήταν η παραμονή στην Α’ ΕΠΣΧ. Για κάτι ανάλογο ετοιμάζεται και για τη νέα σεζόν, όπως άλλωστε ομολογεί ο προπονητής, Γιάννης Μαρκάκης: «Είναι δεδομένο ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά καθώς αποφασίσαμε να μην ξοδέψουμε χρήματα σε μεταγραφές. Στόχος είναι να κάνουμε ανανέωση στο υπάρχον υλικό, θα στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά, με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί είναι αν θα σωθούμε ή θα “πέσουμε” κατηγορία», λέει χαρακτηριστικά ο Μαρκάκης, προσθέτοντας ότι, «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ν’ αναδείξουμε ποδοσφαιριστές και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παιδιών και στις δικές μου και πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ένα αξιόλογο σύνολο για ν’ ανταπεξέλθουμε στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Markakis

Σε ερώτηση στη συνέχεια για το πρωτάθλημα, ο πολύπειρος Χανιώτης κόουτς τονίζει τα εξής: «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ενισχυμένο, με δυνατές ομάδες. Αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο γιατί έτσι ανεβαίνει το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Επίσης, η χρονιά θα έχει μεγάλη διάρκεια γιατί αν βάλουμε και το Κύπελλο μας περιμένουν περισσότερα από 40 παιχνίδια, οπότε για να ανταπεξέλθουν οι ομάδες χρειάζονται μεγάλο βάθος. Εμείς θεωρώ ότι το έχουμε αυτό το βάθος, όπως και πέρυσι, που αν δεν το είχαμε δεν θα παραμέναμε στην κατηγορία. Προβλέπω ένα πρωτάθλημα πολύ ενδιαφέρον στην κορυφή στην οποία δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί όπως υπήρχε το ΣΥΝΚΑ. Είναι 4-5 ομάδες, όπως οι Σούδα, Μινώταυρος, Απόλλων, εννοείται το Ακρωτήρι και θεωρώ ότι κοντά τους θα βρίσκονται κι άλλες όπως ο Γρανίτης. Γενικώς θα είναι ένα πρωτάθλημα δύο πάλι ταχυτήτων, με 6-7 πολύ δυνατές ομάδες και όλες τις υπόλοιπες θα παλέψουν για τη σωτήρια τους», καταλήγει ο Γ. Μαρκάκης.

IMG 5858

IMG 5863

Από την πλευρά του ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ, ο Μιχάλης Καλιτσάκης τονίζει ότι, «ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά φέτος και να είναι όλα τα παιδιά υγιή. Αυτά τα παιδιά θέλουμε να βοηθήσουμε, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και αν μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να πάνε πιο ψηλά», ενώ σε ερώτηση για το πρωτάθλημα, ο Καλιτσάκης σημειώνει: «Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, όπως ο Απόλλων, το Ακρωτήρι, ο Γρανίτης, ο Μινώταυρος, ο Αρης, ο Ποσειδώνας. Είναι 5-6 ομάδες και από ‘κει και πέρα θα ακολουθήσουμε όλες οι υπόλοιπες».

Kalitsakis

Μιχ. Καλιτσάκης.

Οι προπονήσεις για τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ διεξάγονται καθημερινά στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, με τους παίκτες να “καταπίνουν” χιλιόμετρα, αλλά δε χάνουν τη διάθεση και το χιούμορ τους.

Mathioudaki Markakis Lianidakis

Η Γιολένα Μαθιουδάκη μαζί με το προπονητικό δίδυμο του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ, Γιάννη Μαρκάκη και Γιώργο Λιανιδάκη.

Επίσης, να σημειωθεί ότι μαζί με την ομάδα προπονείται και μία… κοπέλα που δεν είναι άλλη από τη Γιολένα Μαθιουδάκη, παίκτρια της ομάδας των Τρικάλων, μέρος στο οποίο σπουδάζει. Η Μαθιουδάκη πραγματοποιεί προετοιμασία με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ έτσι ώστε να είναι και η ίδια έτοιμη εν όψει της νέας σεζόν στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad