Η αποστολή της ΑΕΜ για Κάνδανο

Γ' Εθνική 21 Ιανουαρίου 2018, 13:26

Ανακοινώθηκε από την ΑΕ Μυλοποτάμου η αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση απέναντι στην Παλαιόχωρα στο γήπεδο της Κανδάνου. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν πολύ παλιοί γνώριμοι του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Αρχικά, προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Κόλτζος, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Αρη Σούδας, ενώ γυμναστής ο Δημήτρης Αδαμόπουλος με τον οποίον είχαν κοινή παρουσία στον Αρη Σούδας, ενώ παλαιότερα ήταν προπονητής των Νέων Μινωταύρου, καθώς και γυμναστής στον Απόλλωνα, ενώ σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Νέους Μινωταύρου και ΑΠ Σούδας. 

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, ξεχωρίζει η παρουσία για πρώτη φορά του πολύπειρου Χανιώτη άσσου, Κώστα Κιάσσου, για πρώτη φορά στη 18άδα, ενώ επιπλέον με την αποστολή της ΑΕΜ ταξιδεύει ο τερματοφύλακας Παγιαλάκης (πρώην του Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη), ο δεξιός μπακ χαφ Γρηγόρης Πιτσόκος (με συμμετοχή στον Πλατανιά στη Γ’ Εθνική), οι Χανιώτες κεντρικοί αμυντικοί Νίκος Μποτωνάκης και Νίκος Σηφάκης με θητεία μεταξύ άλλων σε ΑΟΧ και ΣΥΝΚΑ αντιστοίχα, καθώς και ο Μάστορας που αποκτήθηκε από την Παλαιόχωρα. 

Να σημειώσουμε ότι σε διάφορα μέσα ενημέρωσης η αποστολή της ρεθυμνιώτικης ομάδας παρουσιάζεται ως εικοσαμελής, οπότε υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει σ’ αυτήν μεταξύ άλλων και το νέο απόκτημα της ομάδας, Στέφανος Βαρούχας, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τον ΑΟΧ. 

Η αποστολή της ομάδας έχει ως εξής:

Τερματοφύλακες
Κελαϊδής
Παγιαλάκης

Αμυντικοί
Σιόρε 
Πιτσόκος
Μποτωνάκης
Μυρθιανός 
Σηφάκης
Μεταξάκης

Μέσοι
Δροσάκης
Βιτώρος
Κιάσσος
Μάστορας
Μερτίρι
Δελήμπασης

Επιθετικοί
Ξαγοράρης
Δαραμάρας
Κουγιουμουτζής
Σκουλούδης

Estrella