Η αποστολή Επισκοπής για τη Σοχώρα

Γ' Εθνική 5 Οκτωβρίου 2019, 19:19

Ετοιμη για το εκτός έδρας ματς με τον Ρεθυμνιακό στη Σοχώρα είναι η Επισκοπή, ολοκληρώνοντας το Σάββατο (05/10) την προετοιμασία της. 

Στη διάθεση του Γιάσμινκο Βέλιτς δε θα βρίσκεται ο Νίκος Καλογεράκης, που έπειτα από τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Πέμπτης (03/10) θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Εκτός “μάχης” είναι και ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Χαλκιαδάκης, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Αντίθετα ο τερματοφύλακας Γιώργος Χανιωτάκης ξεπέρασε τους πόνους στη μέση.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Χανιωτάκης, Κολοβούρης, Μυρθιανός, Ανδρικόπουλος, Καρβουνιάρης, Κούνστιτς, Μπρίτο, Νάνι, Λίμα, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Νίκιτς, Γκελοσάνι, Πίσπας, Τσιριγώτης, Γκιόκας, Ξεπαπαδάκης, Φουκαράκης.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ

Οπως ενημέρωσε και ο Ρεθυμνιακός ο “χορός” των βραβεύσεων της ομάδας σε ανθρώπους με προσφορά στο κρητικό ποδόσφαιρο θα συνεχιστεί με τη βράβευση του προέδρου της Επισκοπής Μιχάλη Νικολιδάκη.

Στο επίσημο σάιτ της Επισκοπής τονίζεται ότι η βράβευση αυτή γίνεται και στο πλαίσιο της καλής σχέσης που έχουν τα δύο σωματεία.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad