Ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας μετά το ταξίδι της επιστροφής από τη Σλοβενία, όπου έπαιξε την Τρίτη (27/03), θα συναντήσει την αποστολή στο λιμάνι του Πειραιά για τη μετάβαση στη Σπάρτη.
Στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη δε βρίσκονται οι Μεγαρίτης (εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν) και Σερβιλάκης.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε προπόνηση στη Μοναχή Ελιά και το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για τη Σπάρτη.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα αναχωρήσουν από τα Χανιά είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Φουάσης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Τασιούλης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Σάλιακας, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Ξύδας, Λέο.
