Η αναφορά του ΠΟΑ στην ιστορία του ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 23 Νοε 2018, 20:44

Όπως έχει καθιερώσει από το ξεκίνημα της σεζόν ο ΠΟΑ λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια του κάνει αναφορά στους αντιπάλους του και έτσι σειρά είχε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου τονίζει ότι η ιστορία της ομάδας θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία, αφού «Την ιστορία, λένε, τη γράφουν οι παρέες και έτσι ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της χανιώτικης ομάδας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΟΑ για την ιστορία του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

H ιστορία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία. Την ιστορία, λένε, τη γράφουν οι παρέες και έτσι ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της χανιώτικης ομάδας.

Ολα ξεκίνησαν το 2009 όταν μία παρέα εργαζομένων στα καταστήματα του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΣΥΝ.ΚΑ. Κρήτης δημιούργησε το σύλλογο, ο οποίος έπαιξε στην Γ’ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος.

Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε δύο ανόδους στη Β’ και στην Α’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, ενώ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Χανίων και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μέσω των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2017 για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την προσεχή Κυριακή ο ΠΟΑ πηγαίνει στα πανέμορφα Χανιά για να φιλοξενηθεί από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Για ακόμα μία φορά αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα αγωνιστούμε απέναντι σε κρητική ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε μία εξαιρετική φιλοξενία.

Οπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα, η ομάδας μας πηγαίνει για τη νίκη. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι το ποδόσφαιρο και η ανάδειξη του ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανέναν.

Είμαστε ανυπόμονοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad