Η αναφορά Αμανατίδη στο πέρασμα Κάμπος από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πλατανιάς | 30 Αυγούστου 2018, 20:52

Αναφορά στο πέρασμα που είχε ο Πάουλο Κάμπος από τον πάγκο της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο, που δεν είναι άλλη από την Ρεάλ Μαδρίτης, κάνει ο Βασίλης Αμανατίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά κάνει αναφορά στον Βραζιλιάνο νυν τεχνικό του Πλατανιά για το ότι είχε εργαστεί για περίπου ένα χρόνο στο πλευρό του συμπατριώτη του, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο (ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2004 και αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2005) στον πάγκο της μεγάλης Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάμπος ήταν συγκεκριμένα το “δεξί χέρι” του Λουξεμπούργκο στους “μερένγκες” στην πιο σπουδαία στιγμή της προπονητικής του καριέρας.

Ο Αμανατίδης, λοιπόν, ανατρέχει σε αυτό το γεγονός, κάνοντας αναφορά με σχετικό “ποστάρισμα” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη η χρονιά και για μια ομάδα του μεγέθους της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν από τις χειρότερες στην ιστορία της, αφού δεν πήρε κανένα τρόπαιο ούτε τη σεζόν 2004-2005, ούτε την επόμενη. Αυτό δεν μειώνει φυσικά το ότι ο Κάμπος βρέθηκε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, ωστόσο αυτό σημειώνεται γιατί ο Βασ. Αμανατίδης αναφέρεται ότι εκείνη η Ρεάλ ήταν η καλύτερη όλων των εποχών.

Αναλυτικά, όλα όσα αναφέρει είναι τα εξής:

Να γιατι πιστευω τον προπονητη μας… Paulo Campos 2oς προπονητης στην ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ στην καλυτερη ΡΕΑΛ ολων των εποχων…

Αναγνωρισημοτητα και Σεβασμο και τυχερα ειναι ολοι οι ποδοσφαιριστες που συνεργαζονται μαζι του. Και ολο αυτο το ωφειλουμε στον Προεδρο μας κ. Μανωλη Μαθιουλακη που εκανε την Υπερβαση…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad