Η ανασύνταξη του ρεπό και η ελπίδα για Θέμελη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 1 Οκτωβρίου 2019, 17:25

Ευκαιρία γι' ανασύνταξη δίνει το ρεπό που ακολουθεί για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Η χανιώτικη ομάδα ψάχνει ουσιαστικά τα πατήματα της μετά το όχι ευχάριστο ξεκίνημα με τις δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Για την Τρίτη (1/10), ο Αστέριος Θέμελης, χορήγησε ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν, ωστόσο από την Τετάρτη αναμένεται να στρωθούν στη δουλειά έτσι ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί την 4η αγωνιστική, αυτό είναι ξανά εκτός έδρας, αυτή τη φορά στην έδρα του Πόρου, ένα πρόγραμμα που αποδεικνύεται από την πρώτη στιγμή ιδιαιτέρως επιβαρυντικό…

Από κει και πέρα, στο ΣΥΝΚΑ αναλύουν τα αίτια για τα δύο άτυχη αποτελέσματα με το ίδιο κιόλας σκορ (3-1) από Ρεθυμνιακό και Αγιο Νικόλαο. Είναι γεγονός ότι η χανιώτικη ομάδα είχε θέσει σαν στόχο να μπορέσει να έχει βαθμολογικά οφέλη και από τα δύο παιχνίδια, κάτι που δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα.

Κατά τ’ άλλα, η ελπίδα του Θέμελη είναι στο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Πόρο να μπορέσει να έχει στην διάθεση του τους παίκτες που απουσίασαν με τραυματισμούς και αυτοί είναι οι Πάγκαλος, Νικόλτσης και Παληγεώργος.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad