Η αναστολή έφερε “οικογενειακή” συνάντηση στα Περιβόλια

Χανιά | 5 Οκτωβρίου 2019, 20:58

Το κενό που δημιουργήθηκε με την αναστολή του πρωταθλήματος τα Χανιά προσπάθησαν να το καλύψουν με οικογενειακό δίτερμα στο γήπεδο Περιβολίων.

/Bella Pizza

Σε συνθήκες αγώνα οι ποδοσφαιριστές των Χανίων χωρίστηκαν σε ομάδες και είχαν την ευκαιρία για λίγη… δράση, με σκοπό να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, περιμένοντας τις εξελίξεις με το πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. 

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, σχεδόν μία εβδομάδα μετά το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση των Χανίων αναφέρει τα εξής:

Με την ευκαιρία της αναστολής του πρωταθλήματος της Super League 2 και με σκοπό να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι παίκτες της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (05/10) δίτερμα στο γήπεδο Περιβολίων, σε συνθήκες αγώνα.

Ο προπονητής των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της ομάδας, μία εβδομάδα μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Την Κυριακή (06/10) δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αφού “γεμίσουν μπαταρίες” θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (07/10).

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad