Η ανακοίνωση του Πλατανιά και τα σενάρια… επιστημονικής φαντασίας

Πλατανιάς | 25 Ιουλίου 2018, 14:41

Ανακοίνωση για το θέμα της ομάδας που ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά δίνει στη δημοσιότητα ο Πλατανιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως φαίνεται, ο Πλατανιάς απαντά επί της ουσίας… στο athlitiko για θέματα που μέχρι στιγμής προσπαθεί να αλιεύσει βάσει ρεπορτάζ και να δώσει έτσι τη δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ώστε να αντιληφθεί το πώς χτίζεται το ρόστερ. Ειδικότερα η αναφορά που γίνεται στην τρίτη παράγραφο και που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι, «η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί παιχνίδια μάνατζερ που κάνουν κακό, όχι μόνο στην ίδια, αλλά και στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές», την αφήνουμε ασχολίαστη. Το athlitiko έχει δώσει τα δείγματα γραφής του και έχει αποδείξει εμπράκτως τη σοβαρότητα που το χαρακτηρίζει και προφανώς δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία δημοσίου διαλόγου, πολύ περισσότερο ν’ απαντήσει σε κρίσεις που αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ειδικότερα του εμπνευστή τους. 

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι ενώ είχαν συμβόλαιο με τον Πλατανιά έχουν αποχωρήσει ήδη κάποιοι παίκτες (όπως οι Κοκκαλάς, Ντικαμονά και Πατράλης), σχετικά με το πρώτο ζήτημα που θέτει η ΠΑΕ. Το ζήτημα αυτό τονίζεται διότι μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, πραγματικά κάθε συμβόλαιο διαφαίνεται πως μπήκε σε μια διαδικασία “εξέτασης”, όταν άλλωστε μέχρι και πριν από λίγο καιρό ο Πλατανιάς δεν γνώριζε επί της ουσίας σε ποια κατηγορία θα παίξει. Το δεύτερο σκέλος, που αφορά τους “τρεις” (Μενδρινό, Ζαραδούκα, Γουνδουλάκη), ήταν μια πληροφορία που από χθες ήδη σε ρεπορτάζ του athlitiko έχει επισημανθεί αυτό που αναφέρει η ΠΑΕ στη δεύτερη παράγραφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παραμονές ή επιστροφές ποδοσφαιριστών θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

1. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία μετακίνηση στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ούτε συμφωνία για ανανεώσεις συνεργασίας. Επίσης ουδέποτε έχει τεθεί θέμα παραμονής ή φυγής παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

2. Οσον αφορά την ονοματολογία σχετικά με την παρουσία στο νέο ρόστερ παικτών που στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας, δεν έχει καμία υπόσταση. Στόχος μας είναι η δημιουργία νεανικού ρόστερ. Σε αυτό θα υπάρχει παίκτης άνω των 30 ετών, ο οποίος θα επιλεγεί από τον προπονητή σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και θα πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια, εμπειρία σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και παράλληλα επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα μας χωρίς να απαιτεί με συμβόλαιο θέση βασικού.

3. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δημιουργεί μια νέα ομάδα με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί παιχνίδια μάνατζερ που κάνουν κακό, όχι μόνο στην ίδια, αλλά και στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad