Η ανακοίνωση του Άρη για τον Κόλτζο

Αρης Σούδας | 2 Ιανουαρίου 2018, 14:55

Ο Άρης Σούδας εξέδωσε ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κόλτζο, που θα συνεχίσει την προπονητική του πορεία στην ΑΕ Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η διοίκηση του Άρη κάνει χωρίς βιασύνη τις ενέργειες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Κόλτζου, που θα συνεχίσει το έργο του βασιζόμενος πάνω στην ίδια φιλοσοφία και λογική.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Κόλτζο.

Τον ευχαριστούμε, για την άψογη συνεργασία, την πολύτιμη προσφορά του και τον επαγγελματισμό και την εργατικότητα που επέδειξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στο σωματείο μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια με επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και επίτευξη των στόχων του, με πολλές διακρίσεις στα νέα προπονητικά του καθήκοντα στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Από την Διοίκηση του σωματείου γίνονται όλες οι απαραίτητες άλλα χωρίς βιασύνη ενέργειες για την εξεύρεση του νέου προπονητή, που θα συνεχίσει το έργο του βασιζόμενος πάνω στην ίδια φιλοσοφία και λογική έτσι ώστε ο ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να βρεθεί στη θέση που η ιστορία του, του επιβάλλει να είναι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Adamopoulos

Ανακοίνωση υπήρξε και για τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Αδαμόπουλο, που ακολούθησε τον Κόλτζο στην ΑΕΜ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Αδαμόπουλο.

Τον ευχαριστούμε, για την προσφορά του και την εργατικότητα που επέδειξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στο σωματείο μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε ευτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad