Η αδικία του “0-4” από ΟΦΙ και η επόμενη αποστολή στον Κορυδαλλό

Παλαιόχωρα | 19 Νοεμβρίου 2018, 18:54

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στο νέο παιχνίδι που ακολουθεί με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό ρίχνει το βάρος της η Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Αστέριου Θέμελη έκανε την προσπάθειά της στο ματς με τον ΟΦΙ έχοντας… όλη την ατυχία με το μέρος της! Ειδικότερα, η έκταση του σκορ, κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Γιάννης Μάγγος, είναι αυτή που αδικεί τους παίκτες της Παλαιόχωρας που όχι μόνο δεν παραδόθηκαν στον δυνατότερο αντίπαλό τους, αλλά τον πίεσαν πάρα πολύ και μάλιστα στα πρώτα λεπτά του αγώνα. 

Η “διαφορά” ανάμεσα σε Παλαιόχωρα και ΟΦΙ φάνηκε στην τελική προσπάθεια. Σίγουρα, η ομάδα του Λασιθίου βρίσκεται σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, από εκεί και πέρα ωστόσο, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, είχαν κλασικές φάσεις για γκολ, αλλά ενώ ο ΟΦΙ μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ όσες δημιούργησε, η Παλαιόχωρα δεν είχε την ίδια αποδοτικότητα.

Παρ’ όλα αυτά, στο στρατόπεδο της χανιώτικης ομάδας αισθάνονται ικανοποιημένοι από την απόδοση, για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές “κοίταξαν” τον ισχυρότερο και πιο έμπειρο αντίπαλό τους στα μάτια και δεν φοβήθηκαν. Οι αυτοματισμοί ήταν για μια ακόμη φορά ένα σημαντικό “όπλο” γι’ αυτούς, αλλά το ποδόσφαιρο απεδείχθη για μια ακόμη φορά πως έχει κανόνες και αυτοί είναι πως αν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου, δεν έχεις καμία τύχη.

Η Παλαιόχωρα ρίχνει έτσι το βάρος στη συνέχεια, μιας και ακολουθεί μια πολύ σημαντική αποστολή εκτός έδρας κόντρα στην Προοδευτική. Η χανιώτικη ομάδα θέλει να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad