Η “έκρηξη” Κουσκουνά και ο χρόνος απουσίας του

Χανιά | 18 Μαρτίου 2019, 19:57

Ο Νίκος Κουσκουνάς, η "έκρηξή" του μετά την αποβολή του στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα και ο ακριβής χρόνος απουσίας του έρχεται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

planakis

Η αποβολή του έμπειρου επιθετικού και ειδικότερα ο τρόπος που συνέβη, δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, σε μια φάση που αν μη τι άλλο είχε μεγάλη ένταση από την πλευρά του.

Η πρώτη κάρτα ήταν για καθυστέρηση, όπως θεώρησε ο διαιτητής, Δραγάτης, με τον Κουσκουνά να πετά την μπάλα εκτός παιχνιδιού, αφού είχε μπει μια άλλη παράλληλα στο γήπεδο. Με το που βλέπει την κάρτα ο Κουσκουνάς, ενώ ουσιαστικά η “εξήγησή” του ήταν ότι δεν το έκανε επίτηδες αλλά γιατί υπήρχε ήδη μία άλλη μπάλα στο γήπεδο και αυτό που ήθελε, ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι, εξαγριώθηκε και στο “θέαμα” αυτό, ο διαιτητής του δείχνει και την επόμενη, αποβάλλοντάς τον, με αποτέλεσμα ο Κουσκουνάς να γίνει “μπαρούτι”… Μάλιστα, στο σκηνικό παρεμβαίνει ο Σελινιωτάκης άμεσα, τρέχοντας πρώτος προς τον συμπαίκτη του, που δείχνει πολύ θυμωμένος με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλει και προσπαθεί να τον απομακρύνει, όπως γενικότερα στη συνέχεια όλη η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει πέσει πάνω του να τον ηρεμήσει…

Το θέμα πάντως είναι τι έχει γράψει στο φ.α. ο Αλέξανδρος Δραγάτης, με τον Κουσκουνά, σε κάθε περίπτωση, να απειλείται με τιμωρία, σοβαρότερη από μία, ενδεχομένως αγωνιστική όπως θα ίσχυε υπό άλλες συνθήκες…

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό μίλησε σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι ο Αλέκος Βοσνιάδης, χαρακτηρίζοντας «αδικαιολόγητη» την συμπεριφορά του παίκτη του, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι και η ίδια η ομάδα θα τον τιμωρήσει γι’ αυτή του την ενέργεια, να δείξει τόσο εκνευρισμένος.

«Είπαμε κάποιες στιγμές κάποια πράγματα, να μην ξεφεύγουμε, έμπειροι παίκτες είμαστε», τόνισε ο Βοσνιάδης, λέγοντας στη συνέχεια ότι, «συμβαίνουν αυτά. Πολλές φορές η θέληση να πετύχεις ένα αποτέλεσμα, να πετύχεις τον στόχο, κάποιες φορές και σε φάσεις όπως του 94′ που ξαφνικά μας δίνει τη νίκη, λύνονται όλα τα νεύρα εκεί, δεν μπορεί να τα μαζέψεις και εγώ δεν περίμενα να έχει τέτοια αντίδραση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και κυρίως οι έμπειροι παίκτες πρέπει να ξέρουμε μέχρι πού είναι οι κόκκινες γραμμές. Δεν έπρεπε να γίνει. Δυστυχώς χάνουμε ένα παίκτη που όντως μας έχει βοηθήσει πολύ και έχει αλλάξει τη μορφή μας, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Να είναι πιο προσεκτικός για τη συνέχεια και το κενό του θα το καλύψουμε με τα παιδιά που έχουμε, να δώσουμε την καλύτερη λύση και να βρούμε αυτό που θέλουμε».

karta antonis garden
/psiloritischania