Η άφιξη του τιμ των προπονητών, η αναμονή και η υποδοχή από Αμανατίδη (pics)

Πλατανιάς | 18 Ιουλίου 2018, 11:18

Η καθυστέρηση για μιάμιση ώρα στην άφιξη, το νέο τεχνικό τιμ του Πλατανιά και ο Βασίλης Αμανατίδης που περίμενε όπως και οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου "Δασκαλογιάννης", τους Πάουλο Κάμπος και Γιάννη Κερλίδη...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η… αναμονή που υπήρξε για πρώτη φορά για τον Πλατανιά. Ενας Πλατανιάς που αφού πέρασε ένα διάστημα αναταραχής μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με το «μένω» ή «φεύγω» από τον Μανώλη Μαθιουλάκη, αυτή τη στιγμή δείχνει να πατά πάνω σε πιο στέρεες βάσεις.

Η άφιξη των δύο προπονητών σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, αναμένεται να φέρει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης των νέων ποδοσφαιριστών, καθώς επίσης και την προετοιμασία. Οπως άλλωστε τόνιζε στο αεροδρόμιο ο κ. Αμανατίδης, η προετοιμασία προγραμματίζεται να ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη 25 του μήνα, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Από κει και πέρα, η άφιξη στα Χανιά των δύο προπονητών και η αναμονή που υπήρχε από τον Βασίλη Αμανατίδη, έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους του Πλατανιά να έχουν την πρώτη τους γνωριμία με τους δημοσιογράφους.

Δείτε εικόνες από την άφιξη των Κάμπος και Κερλίδη, αλλά και πώς τους υποδέχθηκε ο Βασ. Αμανατίδης…

IMG 5115

IMG 5122

IMG 5130

IMG 5131

IMG 5134

IMG 5137

IMG 5141

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad