Ημερίδα για τη διατροφή πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Ομιλο

Πόλο 25 Οκτωβρίου 2018, 19:17

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το εγχείρημα από τον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να διοργανώσει ημερίδα, στην οποία η διατροφολόγος, Σοφία Κιλιτζιράκη, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει γονείς και αθλητές για θέματα διατροφής.

Η κυρία Κιλιτζιράκη ενημέρωσε για τις διατροφικές απαιτήσεις, τα γεύματα και απάντησε σε απορίες για ό,τι αφορά γενικότερα την διατροφή των αθλητών, σε ένα πολύ απαιτητικό άθλημα από άποψη ενέργειας, όπως είναι το πόλο, σε μια ημερίδα που διοργανώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στην αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. 

Αναφερθείς στην ευκαιρία που δόθηκε στην ίδια να μιλήσει σε γονείς και αθλητές, η κυρία Κιλιτζιράκη τονίζει τα εξής:

«Τα Χανιά αγαπούν πολύ το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Είναι ένα πολύ απαιτητικό άθλημα από άποψη ενέργειας και η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόδοση και στην υγεία των αθλητών, αλλά και στα αποτελέσματα της ομάδας. Ο σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων υδατοσφαίρισης διοργάνωσε αυτή την συνάντηση για να δώσουμε μια εικόνα στους γονείς των αθλητών για τις διατροφικές απαιτήσεις, τα γεύματα και να λυθούν όποιες απορίες υπήρχαν όσον αφορά την διατροφή των αθλητών. Ενας σωστά ενημερωμένος γονέας θα μας δώσει ένα δυνατό αθλητή χωρίς διατροφικές ελλείψεις και μελλοντικά τη νίκη στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που είχα να μιλήσω με τους γονείς και περιμένω με χαρά τις επόμενες συναντήσεις».

JoyMachine

Rabona ad