Ζλατιλίδης: Τελικοί τα παιχνίδια με Πανιώνιο, Ρόδο

Βόλεϊ | 20 Μαρτίου 2019, 13:15

Ως τελικοί χαρακτηρίζονται από τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη, τα παιχνίδια που ακολουθούν με Πανιώνιο (εκτός) και Ροδίων Αθλησις (εντός). 

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ακόμη μία φορά ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει στην τελική φάση το ένα και μοναδικό “εισιτήριο” για την Volleyleague (A1). 

Αναλυτικά στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (ofierasitechnis.gr) αναφέρει τα εξής: «Είναι τελικοί για μας αυτά τα δυο παιχνίδια. Οπως έχω ξαναπεί, από τη στιγμή που βγαίνει ένας μόνο, πρέπει να τους κερδίσουμε όλους, για να είμαστε πρώτοι. Μια και μόνο θέση δίνει το εισιτήριο για την Α1 και αυτή κυνηγάμε και θα δώσουμε τα πάντα.

Πρώτα βλέπουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μετά θα ασχοληθούμε με αυτό της Ρόδου, στο γήπεδο μας. Κερδίζοντας τον Πανιώνιο, εξασφαλίζουμε την είσοδο μας στο φάιναλ-φορ και μετά θα κυνηγήσουμε στο παιχνίδι με τη Ρόδο και την πρωτιά

Κάναμε μια εμφάνιση αρκετή για να κερδίσουμε την ομάδα της Ερυθραίας. Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κάποια σούπερ εμφάνιση. Εμείς μετά το σοκ στη Ρόδο και την ήττα, σε ένα παιχνίδι που δεν είχαμε καλό πρόσωπο, προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και να δούμε τα δυο προσεχή παιχνίδια και τον Πανιώνιο και τη Ρόδο, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana