Ζλατιλίδης: Στόχος του ΟΦΗ η παραμονή

Βόλεϊ | 14 Οκτωβρίου 2019, 16:07

Η παραμονή στη Volley League είναι ο στόχος του ΟΦΗ όπως δήλωσε μετά και το δεύτερο φιλικό με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Ζλατιλίδης. 

«O στόχος του ΟΦΗ φέτος στην Volley League, θα είναι η παραμονή και από εκεί και μετά ό,τι καλύτερο έρθει. Θα είναι καλοδεχούμενο και πολύ καλό για τον ΟΦΗ, για το Ηράκλειο και για την Κρήτη» τόνισε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο προπονητής της κρητικής ομάδας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «O στόχος του ΟΦΗ φέτος στην Volley League, θα είναι η παραμονή και από εκεί και μετά ό,τι καλύτερο έρθει. Θα είναι καλοδεχούμενο και πολύ καλό για τον ΟΦΗ, για το Ηράκλειο και για την Κρήτη. Είναι λογικό να έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Είμαστε μια νέα ομάδα. Οχι μόνο στην κατηγορία, αλλά και σε έμψυχο δυναμικό, αλλά και σε προκλήσεις. Μπορεί πολλά δικά μας παιδιά να έχουν παίξει στην Α1, αλλά έχουμε και κάποιους αθλητές που δεν έχουν αυτήν την εμπειρία. Θα πρέπει να καταφέρουμε να έχουμε ένα μίνιμουμ απόδοσης και αυτό που συζήτησα με τα παιδιά, όση πίεση και αν δεχθούμε από αυτές τις πολύ καλές ομάδες, όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μένουμε ενωμένοι, να είμαστε κοντά και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες ενέργειες, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ στο δεύτερο παιχνίδι και δώσανε ψυχή. Κρατηθήκαμε καλά απέναντι στον Παναθηναικό και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι του».

Για τη φετινή πρόκληση του ΟΦΗ στη Volley League: «Εμείς συνεχίζουμε μια προσπάθεια χρόνων με σταθερά βήματα και ελπίζουμε κάθε μέρα να κάνουμε, κάτι παραπάνω. Εύχομαι αυτό το ιστορικό ταξίδι για το οποίο ετοιμαζόμαστε, να μας δώσει χαρές, καλά αποτελέσματα και υγεία».

 

JoyMachine

Rabona ad