Ζλατιλίδης: Περιμένουμε τα φιλικά με Παναθηναϊκό

Βόλεϊ | 7 Οκτωβρίου 2019, 17:34

Με θετικό πρόσημο από τα φιλικά επί Αθηναϊκού εδάφους συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Volley League στις 26 Οκτωβρίου.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά (4η στο περσινό πρωτάθλημα) ο ΟΦΗ παρουσιάσθηκε άκρως ανταγωνιστικός και κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους του, στο κλειστό του Αγίου Θωμά (ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟ σε παιχνίδι σε 3 σετ) και στο Ζηρίνειο (2-2 με την Κηφισιά σε παιχνίδι σε 4 σετ).

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας, Δημήτρης Ζλατιλίδης, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τα δύο ματς και τα “εξομολογήθηκε” στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Η ομάδα είναι σφιγμένη και είναι λογικό μετά από 5 εβδομάδες προετοιμασίας. Αυτά ήταν τα πρώτα παιχνίδια για μας, είδαμε κάποια πράγματα, πάνω σε αυτά που έχουμε δουλέψει και μπορώ να πω ότι το πρόσημο είναι θετικό για μας.

Σε αυτή τη φάση δεν μας ενδιαφέρουν τα σκορ, αλλά να μπορούμε να βγάζουμε στο γήπεδο, αυτά που έχουμε δουλέψει. Κοιτάξαμε στα μάτια και τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά που είναι δυο πολύ καλές ομάδες.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, έπαιξαν δυο σερί παιχνίδια σε δυο μέρες που δεν είναι εύκολο και συνεχίζουμε τη δουλειά μας.»

Η ομάδα του ΟΦΗ υποδέχεται την Παρασκευή (11/10) και το Σάββατο (12/10) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου:

«Θα είναι δυο ακόμη παιχνίδια για χρήσιμα συμπεράσματα. Παίζουμε στο γήπεδο μας και μπροστά στο κοινό μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα.»

JoyMachine

Rabona ad