Ζλατιλίδης: Μεγάλο ντέρμπι – “Μέσα” Τσούλαφιτς, Μίνα

Βόλεϊ | 20 Δεκεμβρίου 2019, 16:31

Ως μεγάλο ντέρμπι χαρακτήρισε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ηρακλή (21/12, 18:00) ο Δημήτρης Ζλατιλίδης. 

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας έκανε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο, σημειώνοντας σε δηλώσεις του στη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Eίναι ένα μεγάλο ντέρμπι και καλούμε τον κόσμο να έρθει και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Είμαστε ισόβαθμοι στην βαθμολογία με τον Ηρακλή και αυτό τα λέει όλα για την σημασία του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Θα τους καλέσω για μια ακόμη φορά να είναι κοντά μας και να κλείσουμε με μια μεγάλη νίκη το 2019, που είναι χρονιά-ορόσημο για το βόλει του ΟΦΗ, καθώς πετύχαμε την άνοδο στην VolleyLeague».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι γιορτή. Μας αρέσει να παίζουμε με μεγάλες ομάδες και να μετράμε τις δυνάμεις μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε την πρόκριση».

“ΜΕΣΑ” ΤΣΟΥΛΑΦΙΤΣ, ΜΙΝΑ

Στη διάθεση του Δ. Ζλατιλίδη τέθηκαν οι Τσούλαφιτς και Μίνα, οι οποίο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

 

JoyMachine

Rabona ad