Ζητούμενο η συνέχεια!

Χανιά | 26 Νοεμβρίου 2018, 20:50

Να συνεχίσει στους ρυθμούς που δημιουργούνται μετά τη νίκη επί του Ηροδότου είναι το βασικό ζητούμενο για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση για την πρώτη νίκη στη σεζόν, αλλά το ζητούμενο είναι να μπορέσουν ν' ακολουθήσουν κι άλλες στη συνέχεια.

Μια νίκη που είναι γεγονός ότι έψαχνε καιρό ο ΑΟΧ/Κισσαμικός. Δεν είχε έρθει μέχρι την 5η αγωνιστική, τελικά ήρθε την 6η και πλέον η προσδοκία είναι να ακολουθήσουν κι άλλες πολλές στη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, η ικανοποίηση ξέχωρα από την κατάκτηση των βαθμών αφορά την αγωνιστική παρουσία των παικτών. Σίγουρα, αυτοί που έκαναν τη διαφορά στο παιχνίδι του Σαββάτου ήταν οι Ρίσκι και Σιμόν, αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί.

Ουσιαστικά, ο μηχανισμός του ΑΟΧ/Κισσαμικού δούλεψε εξαιρετικά για πρώτη φορά φέτος και η προσπάθεια τώρα επικεντρώνεται στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα και είναι κόντρα στην Κέρκυρα, εκτός έδρας. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θέλει να δείξει ότι μπορεί να έχει μια ανάλογη συνέχεια και ο στόχος που θέτει στο παιχνίδι που έρχεται είναι η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad