Εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων στην Κάντανο

Υρτακίνα Ροδωπού | 17 Νοεμβρίου 2018, 19:01

Σημειώνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Υρτακίνα κέρδισε με 4-0 τα Ροδωπού, στην Κάντανο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Οκερέκε να νικάει τον Σαραντολάκη. Τρία λεπτά αργότερα (33΄), η ομάδα του Κυριάκου Γρηγοράκη έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, με τον Καστρινάκη-αυτή τη φορά-να βρίσκει δίχτυα.

Τα υπόλοιπα δύο τέρματα ήρθαν στο δεύτερο 45λεπτο. Συγκεκριμένα, ο Ζαϊμίδης, στο 73΄, έγραψε το 3-0, με τον Τριφύλλη, στο 75΄, να κάνει το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, στο γήπεδο της Καντάνου.  

Υρτακίνα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Βαρδουλάκης, Σεληνιωτάκης, Βακάκης, Τσιόλας, Αγγελόπουλος, Κοντάκης, Τζαγκαράκης (75΄Παπαδοκωνσταντάκης), Κωστόπουλος, Τριφύλλης (85’ Φωτεινίδης), Καστρινάκης (72’ Ζαϊμίδης), Οκερέκε (85΄Καστρινάκης Γ.).

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Βασιλάκης, Ζεκιράι (66΄Σταυρουλάκης Ν.), Σγουρομάλλης (80΄Αλκούρτι Α.), Βασίλιεβ Γ., Πάρτσας, Πάτας, Κορδολαίμης (77΄Σταυρουλάκης Δ.), Βίλα (59΄Καλογεράκης Γ.), Μαλαξιανάκης, Μοσχανάκης.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad