Ευχαριστημένος ο Παπαβασιλείου

Football League 12 Αυγούστου 2018, 15:58

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία του Εργοτέλη στο φιλικό απέναντι στην Επισκοπή.

Ο Κύπριος προπονητής τόνισε πως είναι ευχαριστημένος γενικά από τη δουλειά που έχει γίνει στο διάστημα της προετοιμασίας, ενώ πρόσθεσε ότι το συγκρότημα του βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Αναλυτικά δήλωσε: «Αρχικά να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτές τις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας. Τα παιδιά αφομοιώνουν όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Στο ματς με την Επισκοπή θέλαμε να δούμε πως είμαστε αμυντικά και νομίζω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά. Δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση από τον αντίπαλο. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή μας έκανε μόνο μια φάση. Παράλληλα και στο επιθετικό κομμάτι είχαμε καλή παρουσία. Δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε δυο γκολ ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα καθώς είχαμε άλλες τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Τώρα μπαίνουμε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας η οποία πάντα έχει πάρα πολύ κούραση και γενικά είναι μια δύσκολη εβδομάδα μέσα στην οποία εμείς έχουμε προγραμματίσει δυο φιλικά παιχνίδια, με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας την Τρίτη και τον ΟΦΗ το Σάββατο. Κυρίως το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο οποίος είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς σε προετοιμασία και ετοιμότητα, θα είναι για μας ένα καλό τεστ να δούμε που βρισκόμαστε σαν ομάδα μας».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad