Ευχαριστεί τον Εργοτέλη – Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Στ. Ποζατζίδης

Πλατανιάς | 26 Νοε 2018, 22:35

Ο Πλατανιάς ευχαριστεί τον Εργοτέλη για την φιλοξενία στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο την οποία χαρακτηρίζει άψογη. «Δεσμευόμαστε ότι ανάλογη θα είναι και η δική μας στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στα Περιβόλια», τονίζεται μεταξύ άλλων. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως έχουμε γράψει, η συμπεριφορά των ανθρώπων του Εργοτέλη στην ομάδα, καθώς και στους φιλάθλους του Πλατανιά ήταν εξαιρετική, κάτι που ο Πλατανιάς αναγνωρίζει. Αυτό τονίζεται, λοιπόν, στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Εργοτέλη, από τη διοίκηση μέχρι τους οπαδούς για την άψογη φιλοξενία στο Παγκρήτιο και δεσμευόμαστε ότι ανάλογη θα είναι και η δική μας στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στα Περιβόλια».

Τώρα, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Στέλιος Ποζατζίδης που έγινε αλλαγή πριν το ημίχρονο λόγω τραυματισμού έχει υποβληθεί σε εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα, τα οποία θα γίνουν γνωστά την Τρίτη. Οσον αφορά τον Βασιλειάδη, ακολουθεί θεραπεία για ν’ αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Η ομάδα μας επέστρεψε από το Ηράκλειο, έχοντας πάρει έναν παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στον Εργοτέλη και παράλληλα ολοκληρώνοντας με θετικό πρόσημο μια ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη εβδομάδα.

Πλέον όμως και τα τρία αυτά παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανήκουν στο παρελθόν και έτσι η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση που ακολουθεί, καθώς ο Πλατανιάς έχει μπροστά του ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, το Σάββατο (1/12/18, 15:00) με αντίπαλο τα Τρίκαλα στα Περιβόλια.

Σήμερα, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικό ρυθμό.

Ο Βασιλειάδης που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Στέλιος Ποζατζίδης που αποχώρησε τραυματίας από τον κυριακάτικο αγώνα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά αύριο.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου θα συνεχιστεί την Τετάρτη, καθώς για αύριο, ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, έδωσε στους παίκτες ρεπό, προκειμένου να αποφορτιστούν από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Εργοτέλη, από τη διοίκηση μέχρι τους οπαδούς για την άψογη φιλοξενία στο Παγκρήτιο και δεσμευόμαστε ότι ανάλογη θα είναι και η δική μας στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στα Περιβόλια.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad