Ευχαριστίες και ευχές σε ΑΟΧ/Κισσαμικό από Παπαματθαιάκη

Χανιά | 10 Σεπτεμβρίου 2018, 0:26

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ευχαρίστησε τον ΑΟΧ/Κισσαμικό «που μας έκανε την τιμή να παίξουμε ένα τέτοιο φιλικό σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο» και έδωσε τις ευχές του για το ματς Κυπέλλου και το πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναφορικά με τον Ηρόδοτο ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την ελπίδα ότι όταν ενσωματωθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ειδικότερα οι επιθετικογενείς, τότε η εικόνα της ομάδας θα είναι διαφορετική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Να ευχαριστήσω τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, που μας έκανε την τιμή να παίξουμε ένα τέτοιο φιλικό σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο. Δεν ήταν καλό ποιοτικά παιχνίδι, ήταν παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Κύριο μέλημα για εμάς ήταν η αμυντική λειτουργία, να δούμε ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο σε αυτό το κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα, είχαμε τη μεγάλη φάση με το τετ-α-τετ του Αυγενικού να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και πιθανόν να διαχειρόζασταν εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού λίγο μας αποσυντόνισε και νομίζω ότι ήταν οφθαλμοφανές ότι είχαμε πάρα πολλές ελλείψεις επιθετικά. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τα τακτικά μας καλά επιθετικά κομμάτια, που συνηθίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι όταν θα μπουν όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα, ειδικά οι επιθετικογενείς παίκτες, νομίζω ότι και επιθετικά θα μπορούμε να βγάλουμε πολύ καλύτερα πράγματα. Τελευταίο φιλικό, να τελειώσουμε εδώ και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, που είναι ένα επίσημο παιχνίδι και μας αρέσει να κερδίζουμε τα επίσημα παιχνίδια. Όλη μας η προσοχή αυτή την εβδομάδα θα είναι σε αυτό το παιχνίδι. Να ευχηθώ και στον ΑΟΧ-Κισσαμικό να έχει μια καλή πρόκριση, να έχει ένα καλό πρωτάθλημα και να πάνε γενικά δεξιά τα πράγματα, όπως τα περιμένουν».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards