Ευκαιρία για εξάδα!

Χανιά | 16 Δεκεμβρίου 2019, 13:22

Τα Χανιά στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Super League 2 θα υποδεχθούν στα Περιβόλια τον Λεβαδειακό (16/12, 16:00), με στόχο να δώσουν αξία στο "τρίποντο" της Πάτρας.

/Bella Pizza

Οι “μπλε” θέλουν την πρώτη νίκη στην έδρα τους μετά από τρεις ήττες για να “αρπάξουν” την ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Καρτσαμπά, που τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με την Παναχαϊκή, αλλά και τον Ζιαμπάρη, που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του.

Οι επιλογές του έμπειρου προπονητή από τις οποίες θα προκύψει η 11άδα και η 18άδα είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παπαχρήστος, Ουνγιαλίδης, Κάσσος, Τριανταφυλλάκος, Χύσι, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο, Αρναρέλλης, Βρεττός, Δημητριάδης, Κουσκουνάς, Τζιώρας.

Από την άλλη ο Σωτήρης Αντωνίου για τον Λεβαδειακό υπολογίζει στους εξής: Μπάγιτς, Βούγιοβιτς, Ανγκουά, Αργυρόπουλο, Βήχο, Λιάγκα, Τσάπρα, Χατζηλάμπρο, Καραχάλιο, Μαχαίρα, Νίκα, Ορφανίδη, Κοζορώνη, Ιωαννίδη, Κόναν, Μάντζιο, Ενομό και Συμελίδη.

Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Πατεμτζής (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Παναγιώτη Χρηστάκο και Χρήστο Κορώνα (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Λάμπρου (Ευβοίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης (Δυτικής Αττικής).

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad