Ετοιμος για τη ρεβάνς της Τρίπολης

Πλατανιάς | 3 Δεκεμβρίου 2019, 20:43

Στην Τρίπολη ολοκλήρωσε την Τρίτη την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα, ο Πλατανιάς.

Η χανιώτικη ομάδα θα κάνει την προσπάθεια της την Τετάρτη στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, με στόχο το καλύτερο δυνατό. Το βασικότερο είναι να μπορέσει να έχει μια καλή απόδοση έτσι ώστε να δείξει σημάδια “ζωής” μετά τις τρεις ήττες που έχουν προηγηθεί στο πρωτάθλημα.

Η ουσία είναι ότι το ματς που πραγματικά ενδιαφέρει, είναι αυτό που ακολουθεί την Κυριακή με την Κέρκυρα στα Περβόλια, εκεί όπου η νίκη θεωρείται μονόδρομος.

Διαθέσιμοι για τον Γιάννη Τάτση είναι όλοι παίκτες, πλην του τραυματία Λεωνιδόπουλου που χάνει πια όλη τη χρονιά και του Ρουσσάκη που είναι επίσης τραυματίας, έχοντας και αυτός χτυπήσει στο ματς στα Γιάννενα.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου. Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση και στην επιθετική τακτική. Ο τεχνικός του Πλατανιά, κ. Γιάννης Τάτσης δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αυριανού αγώνα και στον Ρουσσάκη, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στα Χανιά.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Παναγροτικό Αγ. Σπυρίδωνα, για την παραχώρηση του γηπέδου του προκειμένου να πραγματοποιήσει η ομάδα μας τις προπονήσεις της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Φιλιππιάδα. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad