Ετοιμος για Εργοτέλη

Πλατανιάς | 23 Νοεμβρίου 2018, 23:01

Ολοκληρώνει την προετοιμασία ο Πλατανιάς για το κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Οπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Τάτσης για ένα ακόμα παιχνίδι θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Πλατανιά θα φύγει το Σάββατο για το Ηράκλειο, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα προπόνησης που έγινε την Παρασκευή συμμετείχαν όλοι οι παίκτες και ήταν μικρής διάρκειας.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Στην τελική ευθεία για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, μπήκε η ομάδα μας.

Ο Πλατανιάς ταξιδεύει αύριο στο Ηράκλειο, όπου την Κυριακή (25/11/18, 15:00), αντιμετωπίζει τον επίσης αήττητο Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη Football League.

Η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών από τραυματισμούς και ο κ.Γιάννης Τάτσης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τη νέα πρόκληση που περιμένει τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα.

Όπως είναι φυσικό, τα τρία παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών, επηρέασαν και το πρόγραμμα της προπόνησης, το οποίο προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εβδομάδας αυτής.

Ετσι το σημερινό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, ήταν μικρής διάρκειας με περιεχόμενα χαμηλής έντασης εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad