Ετοιμη για την ιστορική πρόκληση της Α’ ΕΠΣΧ

Δάφνη | 23 Αυγούστου 2018, 16:38

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Δάφνη θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Α' Κατηγορία. Η ομάδα του Εμπρόσνερου μετά τις ανακατατάξεις που υπήρξαν στις θέσεις ανόδου και την αποχώρηση του Χάλη, κατάφερε τελικά να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Ενας στόχος, ο οποίος -αρχικά όπως αποδείχτηκε- χάθηκε στο νήμα πέρσι, με την κατάληψη της 4ης θέσης να την αφήνει τότε εκτός. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες προέκυψε αυτή η πολύ σημαντική εξέλιξη για την Δάφνη η οποία ετοιμάζεται να “φορέσει” τα καλά της εν όψει της συμμετοχής της στην Α’ ΕΠΣΧ. 

Το athlitiko συνομίλησε με ορισμένους από τους πρωταγωνιστές της ομάδας οι οποίοι εκφράζουν τη μεγάλη ικανοποίηση που υπάρχει στις τάξεις της γι’ αυτή τη σημαντική στιγμή, η οποία ήρθε ουσιαστικά σε ανύποπτο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, μιλούν ο πρόεδρος Σήφης Γιανναράκης καθώς και δύο παίκτες που αποτέλεσαν βασικά γρανάζια πέρυσι, ο Γρηγόρης Κουγεντάκης και ο Βαγγέλης Καλαϊτζιδάκης, τονίζοντας τη “δίψα” που είχε για την άνοδο η Δάφνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο athlitiko:

Γιανναράκης: «Είναι κάτι που το θέλαμε τα τελευταία 4 χρόνια στην ομάδα. Το κυνηγούσαμε κάθε χρόνο και τελικά ήρθε μόνο του μ’ αυτό τον τρόπο. Μας βρήκε απροετοίμαστους αλλά θα κάνουμε από την πλευρά μας τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη νέα πρόκληση. Προσπαθούμε καθημερινά τον τελευταίο καιρό μέσα από τις προπονήσεις να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει η χρονιά».

Κουγεντάκης: «Πριν 2,5 χρόνια που βρέθηκα στην ομάδα, είδα ότι οι ανθρώποι ήθελαν πολύ την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Πέρυσι χάθηκε στο νήμα και τελικά μας τη “χάρισαν” έστω και έτσι όπως ήρθε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄αυτό, εγώ έμαθα πρώτος αυτή την είδηση και ήταν σαν ένα δώρο για ‘μένα. Προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί καθημερινά και περιμένουμε να ξεκινήσει αυτή η γιορτή με έναν νέο προπονητή. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Καλαϊτζιδάκης: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, ήταν κάτι που το θέλαμε και το προσπαθούσαμε τα τελευταία χρόνια. Προετοιμαζόμαστε καθημερινά στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος πλέον. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι θα αντιπροσωπεύσουμε την ομάδα σ’ αυτή την πρώτη της παρουσία. Η Α’ Κατηγορία είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτό της Β’, με περισσότερες δυσκολίες. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό με στόχο την παραμονή στην κατηγορία».

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad