Ετοιμάζονται για την ιστορική πρεμιέρα στην Α’ ΕΠΣΧ (pics)

Άπτερα | 3 Σεπτεμβρίου 2018, 11:54

Αντίστροφα μετρούν για την ιστορική τους συμμετοχή στην Α' ΕΠΣΧ τα Απτερα. Ο σύλλογος από τα Μεγ. Χωράφια προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στον πάγκο συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά ο Γιάννης Χαζηράκης μετά την ιστορική κατάκτηση του τίτλου της Β’ Κατηγορίας, θέλοντας να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή της στην κατηγορία, σ ‘ αυτή την παρθενική της συμμετοχή στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα.

xazirakis

Η προετοιμασία διεξάγεται με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο της Σούδας, ενώ τα Άπτερα έχουν δώσει και πέντε φιλικά προετοιμασίας, με τελευταίο αυτό απέναντι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας το περασμένο Σάββατο (1/9).

Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια κόντρα σε Τιτάνα, Νέο Σαμψών, Ποσειδώνα Τσικαλαριών και Απόλλωνα τις προηγούμενες ημέρες.

proetoimasia.jpeg1

Το athlitiko βρέθηκε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις, καταγράφοντας έτσι τις πρώτες στιγμές της νέας χρονιάς η οποία έχει ξεκινήσει με αρκετή όρεξη και διάθεση από τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Εκ μέρους της ομάδας μίλησαν ο Γιάννης Τσόλης που ήταν από τους βασικούς στυλοβάτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι, καθώς και ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα από τον Άρη Σούδας, ο Ηλίας Νησωτάκης.

Ο πρώτος ανέφερε τα εξής για τον στόχο της ομάδας και την πρεμιέρα με τον Ποσειδώνα: «Σίγουρα είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα . Είναι μια κατηγορία πιο δύσκολη με δουλεμένες ομάδες . Βέβαια και εμεις έχουμε δουλέψει για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα. Αρχικά θελουμε να εξασφαλίσουμε τη γρήγορη παραμονή και μετά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα . Θα μπούμε στο γήπεδο με καθαρό μυαλό, χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται» .

tsolis

Στη συνέχεια ο Νησωτάκης (δεξιά στη φωτ. κάτω) τόνισε: «Είναι πολύ ευχαριστημένος από τη νέα μου ομάδα. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλους. Η Α’ Κατηγορία είναι αρκετά απαιτητική και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι φέτος είναι μία θέση όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα.

selekos nisotakis

pepi kelaidi

Ακούραστη “εργάτρια” και πάντα κοντά στην ομάδα των Απτέρων η Πέπη Κελαϊδή

kozonakis nalbantidis

Προθέρμανση από τους δύο τερματοφύλακες, Κοζωνάκη-Ναλμπαντίδη 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards