Ετοιμάζεται για το “άλμα” ο Κακέσα

Αστέρας Χαλέπας | 4 Ιανουαρίου 2018, 20:49

Παρελθόν από τον Αστέρα Χαλέπας αναμένεται να αποτελέσει ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Άντονι Κακέσα σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να κάνει το άλμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του σε μεγαλύτερη ομάδα και μένει να φανεί αν αυτή θα είναι από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Η ομάδα της Χαλέπας ανακοίνωσε παράλληλα την απόκτηση του Αρτέμιου Χατζηβασίλη ο οποίος προέρχεται από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας και θα ενισχύσει και αυτός με τη σειρά του στη συνέχεια της περιόδου.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τον Νέο Ηρακλή Νεροκούρου θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την τελευταία 15η αγωνιστική του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣΧ. Το παιχνίδι θα διεξαχθει το Σάββατο 6/1/2018 στις 15:00 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες λόγω “διακοπών” θα αγωνισθεί ο Αστέρας. Εκτός των άλλων που θα απουσιάσουν η ομάδα μας θα στερηθεί  και τις υπηρεσίες των δύο Γάλλων ποδοσφαιριστών Kakesa και Yildirim, αφού ο πρώτος βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για μεταγραφή η οποία θα αποτελέσει  άλμα στην καριέρα του, ενώ ο δεύτερος αναρρώνει από τραυματισμούς. Τέλος η ομάδα μας απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Αρτέμιο Χατζηβασίλη από ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Estrella