Εσωτερική μεταγραφή ο Παλιάτσιος

Παλαιόχωρα | 21 Νοεμβρίου 2018, 20:54

Η επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς για τον Παρασκευά Παλιάτσιο είναι το σημείο αναφοράς στην Παλαιόχωρα, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Προοδευτική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί ουσιαστικά μια νέα μεταγραφή για τον Αστέριο Θέμελη, αφού είχε τραυματιστεί πριν το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΟΑ! Από τότε πέρασε πραγματικά πολύς καιρός και τελικά αφού κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του, τίθεται πλέον στα πλάνα του προπονητή του. Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ο Παλιάτσιος βρισκόταν στην Αθήνα, ακολουθώντας ειδική θεραπεία για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν ταχύτερα τον τραυματισμό του. 

Κατά τ’ άλλα, η προετοιμασία για το ματς στον Κορυδαλλό ξεκίνησε (οι παίκτες είχαν ρεπό την Τρίτη) και αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι το καλό κλίμα και η διάθεση που υπάρχει στην ομάδα παρά την ήττα με το βαρύ 4-0 από τον ΟΦΙ. Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικές προπονήσεις, Πέμπτη και Παρασκευή ενώ το Σάββατο ο Θέμελης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad