Εσωτερικές διαμάχες στον Κορυδαλλό!

Γ' Εθνική 22 Οκτωβρίου 2018, 22:08

Απ' ό,τι φαίνεται δεν ήταν μόνο τα μέλη της αποστολής του ΣΥΝΚΑ που δέχτηκαν επίθεση μετά το τέλος του αγώνα στον Κορυδαλλό, αφού υπήρξαν και εσωτερικές διαμάχες των "βυσσινί"!

Όπως αναφέρει το “Crimson Club” – που την περασμένη εβδομάδα πρόφερε μια από τις πιο όμορφες στιγμές των γηπέδων με τον εναγκαλισμό με φιλάθλους του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο – αγνοί φίλαθλοι της Προοδευτικής δέχτηκαν επίθεση μετά το τέλος του αγώνα και έτσι το Club ως αντίδραση σε αυτό θα αναστείλει μέχρι νεοτέρας τις δράσεις του.

«Το γεγονός ότι αγνοί φίλαθλοι της Προοδευτικής δέχτηκαν απροκάλυπτα επίθεση, χειροδικία και απειλές μετά το τέλος του αγώνα είναι καταδικαστέο αλλά δυστυχώς είναι η τελευταία παράσταση που βιώσαμε. Αυτό είναι και η αιτία της απόφασης μας αφού το γήπεδο αποτελεί κομμάτι της ζωής μας η οποία συνεχίζεται και μετά από αυτό στις οικογένειες μας. Είναι πράξεις αντίθετες με τη φιλοσοφία και τους στόχους που είχαμε θέσει επιδιώκοντας να στηρίξουμε έμπρακτα την ομάδα που αγαπάμε» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Προοδευτικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με σεβασμό στους φιλάθλους της Προοδευτικής σας γνωστοποιούμε ότι το Crimson Club αναστέλλει μέχρι νεοτέρας τις δράσεις του. Η παρούσα απόφαση λαμβάνεται με πλήρη επίγνωση της κατάστασης και της χρονικής συγκυρίας των όσων διαδραματίζονται στην ομάδα.

Αυτή η απόφαση δε λαμβάνεται από φόβο αλλά από αξιοπρέπεια στο έργο και στις προσπάθειες αγνών φιλάθλων της Προοδευτικής που είναι ο πυρήνας των ιδρυτικών μελών του. Το Crimson Club ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ αλλά θα παραμείνει στεγασμένο στο χώρο του απέχοντας από οποιαδήποτε άλλη ενεργή δραστηριότητα.

Μας θλίβει αυτή η απόφαση αλλά τα όσα διαδραματίζονται εδώ και ημέρες μας αναγκάζουν με ωριμότητα να ενεργήσουμε με αυτό τον τρόπο. Η ασφάλεια και η προσωπική ελευθερία έκφρασης είναι ύψιστο δικαίωμα του καθενός.

Το γεγονός ότι αγνοί φίλαθλοι της Προοδευτικής δέχτηκαν απροκάλυπτα επίθεση, χειροδικία και απειλές μετά το τέλος του αγώνα είναι καταδικαστέο αλλά δυστυχώς είναι η τελευταία παράσταση που βιώσαμε. Αυτό είναι και η αιτία της απόφασης μας αφού το γήπεδο αποτελεί κομμάτι της ζωής μας η οποία συνεχίζεται και μετά από αυτό στις οικογένειες μας. Είναι πράξεις αντίθετες με τη φιλοσοφία και τους στόχους που είχαμε θέσει επιδιώκοντας να στηρίξουμε έμπρακτα την ομάδα που αγαπάμε.

Δεν είμαστε εδώ να φέρουμε διχόνοια και αντιπαλότητα σε κανέναν υγιή φίλαθλο της Προοδευτικής. Αν το Crimson Club αποτελεί το πρόβλημα για τα όσα συμβαίνουν στο σωματείο κάνουμε στην άκρη με το κεφάλι ψηλά και αξιοπρεπώς. Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας και ευχόμαστε στην ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της. Για αυτό μοχθούμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Με εκτίμηση,

Crimson Club

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad