Ερχεται το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς!

Α' ΕΠΣΧ 14 Οκτωβρίου 2019, 17:36

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε δύο από τις ομάδες που στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική φτάνει στο τοπικό, καθώς το προσεχές Σάββατο στη Σούδα θα αναμετρηθούν Απόλλων και Παλαιόχωρα.

Οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να σημειώσουν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η καθεμία ελπίζει από την πλευρά της να δώσει συνέχεια στο ματς που ακολουθεί. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απ’ όλα όσα αναμένεται να ακολουθήσουν, συμπεριλαμβανομένου και του Αρη Σούδας.

Πα’ όλα αυτά, μέχρι το ντέρμπι προηγούνται οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο…

Ειδικότερα, την Τετάρτη (16/10) θα αναμετρηθούν Απόλλων και Αρης Σούδας, παίζοντας αντίστοιχα με Ασπίδα και Τιτάνα ενώ η Παλαιόχωρα έχει υποχρεώσεις για τη διοργάνωση την άλλη εβδομάδα κι αφού θα περάσει το ντέρμπι.

Η ουσία είναι ότι το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς “φτάνει”, με δύο από τις ομάδες που έχουν θέσει υψηλούς στόχους να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα, κάτι που θα επιδιώξουν να επιβεβαιώσουν.

Από την πλευρά του, ο Αρης Σούδας, ο οποίος στραβοπάτησε για πρώτη φορά την αγωνιστική που πέρασε, θα έχει μια δύσκολη έξοδο στην έδρα των Νεροκούρου απέναντι στον Ηρακλή.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad