Ερχεται το πινγκ πονγκ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα Χανιά

Πινγκ Πονγκ | 11 Οκτωβρίου 2019, 13:56

Την ευκαιρία ν’ αντιμετωπίσει στα Χανιά τον Ολυμπιακό -στο κλειστό του Κλαδισού- αλλά και τις ομάδες της Πεύκης και τα Ταταύλα θα έχει ο ΟΑΧ για το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Αυτό θα συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου. Επίσης το παρών στα Χανιά θα δώσει και ο Παναθηναϊκός.

Οπως συμβαίνει τα δύο τελευταία χρόνια, ο ΟΑΧ θα έχει την ευκαιρία να είναι άτυπος “οικοδεσπότης” σε ένα σετ τριών αγωνιστικών και αυτό θα γίνει και το προσεχές Σαββατοκύριακο, παίζοντας απέναντι στον πολύ δυνατό Ολυμπιακό, το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Πεύκη στις 15:00. Την Κυριακή στις 10 το πρωί θα διεξαχθεί ο αγώνας κόντρα στα Ταταύλα. Σίγουρα, πάντως, το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό, που θα παίξουν μεταξύ τους την Κυριακή το πρωί. 

Ο ΟΑΧ αποτελείται φέτος από τους εξής τρεις αθλητές που είναι οι Δημήτρης Κορδούτης, Νίκος Αντωνιάδης και Αντώνης Μαλινάκης. Μάλιστα, το ξεκίνημα της χανιώτικης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα έχει πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σημειώνοντας δύο νίκες επί του Πέρα και του Βόχας στα πρώτα τρία ματς της σεζόν, ενώ ο ΟΑΧ γνώρισε την ήττα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου είναι το εξής:

Σάββατο 12 Οκτωβρίου

(12:00)
ΑΟ Ταταύλα-ΑΟ Πεύκης
ΟΑΧ-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-ΑΣ Ιφιτος Πατρών
(15:00)
ΑΟ Ταταύλα-Παναθηναϊκός
ΑΣ Ιφιτος Πατρών-Ολυμπιακός
ΑΟ Πεύκης-ΟΑΧ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου

(10:00)
ΑΟ Πεύκης-ΑΣ Ιφιτος Πατρών
ΑΟ Ταταύλα-ΟΑΧ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

JoyMachine

Rabona ad