Ερχεται ο Κάμπος – Αναμένεται ο νέος γυμναστής

Πλατανιάς | 17 Ιουλ 2018, 11:43

Μέρα… αφίξεων είναι η σημερινή για τον Πλατανιά, καθώς γύρω στις 10.30 το βράδυ προσγειώνεται στα Χανιά ο νέος προπονητής Πάουλο Κάμπος. Οπως φαίνεται, το νέο τεχνικό τιμ είναι σχεδόν συμπληρωμένο και απομένει να γίνει γνωστός ο γυμναστής που θα πάρει τη θέση του Ισπανού Μιγκέλ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ηδη, στο τεχνικό τιμ βρίσκονται ο Γιάννης Κερλίδης ως άμεσος βοηθός του Κάμπος, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων παραμένει ο Γιώργος Μπερνεάνου. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει, είναι ποιος θα αναλάβει τη θέση του γυμναστή στην ομάδα, κάτι που αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην έχει οριστικοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα, η έλευση Κάμπος στα Χανιά περνά τον Πλατανιά πλέον στη νέα εποχή μετά την 6ετή παρουσία του στη Σούπερ Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αποτελεί μια προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη και ουσιαστικά οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να καταρτίσουν και να αποφασίσουν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Φυσικά, αναμένονται με ενδιαφέρον οι δηλώσεις που θα παραχωρήσει απόψε στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” ο νέος τεχνικός του Πλατανιά, μιλώντας για πρώτη φορά για το θέμα της συνεργασίας του με τη χανιώτικη ομάδα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad