Ερρίφθη ο κύβος για την αναδιάρθρωση

Super League 1 7 Ιουλ 2018, 12:21

Ερρίφθη ο κύβος για την αναδιάρθρωση και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν από τη σεζόν 2019-20 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αυτές θα είναι 14, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η είδηση ουσιαστικά είναι ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δέχτηκε οι ομάδες να μην είναι 12, αλλά 14. Από την άλλη, όλοι οι υπόλοιποι όροι που έθεσε θα γίνουν δεκτοί, με τις ΠΑΕ να δείχνουν έτσι διατεθειμένες να έχουν έναν προσανατολισμό για τα επόμενα χρόνια.

Το θέμα είναι ότι οι ομάδες που μέχρι τώρα είναι τηλεοπτικά “άστεγες” βρίσκουν τηλεοπτικό φορέα και αυτός θα είναι η ΕΡΤ. Ουσιαστικά, τα ματς της Σούπερ Λιγκ θα μεταδίδουν η δημόσια τηλεόραση και η NOVA.

Επίσης οι ομάδες, δηλαδή της Σούπερ Λιγκ 1, της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ αναμένεται να μοιραστούν ένα ποσό μαμούθ, ήτοι 250.0000.000 ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Από εκεί και πέρα, απομένει να διεξαχθεί το Δ.Σ. στη Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη (11/7) οπότε και θα προκύψει το πώς θα είναι ο “σκελετός” του πρωταθλήματος τη νέα περίοδο, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad