Εργομετρικές μετρήσεις στους ποδοσφαιριστές (pics)

Γρανίτης | 4 Αυγούστου 2018, 16:00

Σε εργομετρικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Γρανίτης στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, που έγινε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Η διαδικασία έγινε από εξιδεικευμένη εταιρία του Ηρακλείου, η οποία μάλιστα την αμέσως προηγούμενη ημέρα είχε κάνει τις αντίστοιχες εξετάσεις και στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ. Μετά από 10 ημέρες θα γνωστοποιθούν και τα αποτελέσματα τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στο τεχνικό τιμ να δουλέψει και αναλόγως με την κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Μ’ αυτό τον τρόπο ο Γρανίτης ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον τρόπο δουλειάς του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η οποία συνεχίζεται καθημερινά με προπονήσεις στην Αγία Μαρίνα.

Η ενημέρωση από πλευράς Γρανίτη αναφέρει τα εξής:

Εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές του Γρανίτη στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας την Παρασκευή στην πρωινή προπόνηση από ειδικευμένη εταιρία για εργομετρικά από το Ηράκλειο. Τα αποτελέσματα θα είναι στα χεριά του προπονητικού τιμ σε λίγες μέρες για να μπορέσει να γίνει και η ανάλογη διαχείριση ανά ποδοσφαιριστή σε συνεργασία με διατροφολόγο.

ergometrika.jpg3

ergometrika.jpg2

ergometrika.jpg1

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad